Web Analytics Made Easy - Statcounter

 امتداد - رئیس سازمان ثبت احوال از آغاز بهره‌برداری از کارت ملی هوشمند برای خدماتی از جمله خدمات بانکی براساس مصوبه شورای فناوری اطلاعات خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  حمید درخشان‌نیا در حاشیه مراسم امضای تفاهمنامه کمیته امداد و سازمان ثبت احوال کشور در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین آمار ثبت نام کارت ملی هوشمند و صدور آن توسط سازمان ثبت احوال گفت: بیش از 60 میلیون نفر فرایند ثبت نام کارت ملی هوشمند ثبت نام کردند که 51 میلیون کارت هوشمند صادر و توزیع شده و براساس آمار واجدین شرایط بالای 15 سال برای دریافت کارت ملی هوشمند 64 میلیون نفر است که براساس آمار 90 درصد افراد کارت ملی هوشمند خود را دریافت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان ثبت احوال همچنین از بهره‌برداری کارت ملی هوشمند خبر داد و گفت: به زودی سامانه هدا (هویت دسترسی ایرانیان) با حفظ محرمانگی خدمت رسانی در اختیار بخش خصوصی و دولتی قرار خواهد گرفت و اطلاعات به صورت محرمانه خواهد بود.

درخشان‌نیا ادامه داد: همچنین براساس مصوبه شورای فناوری اطلاعات از کارت ملی هوشمند برای تلفن همراه و همچنین خدمات بانکی استفاده خواهد شد که این کار از طریق دستگاه‌های کارتخوان و همچنین از طریق تماس با موبایل و به روش اپلیکیشنی که دولت اعلام می‌کند انجام خواهد شد.

وی همچنین درباره تفاهمنامه با کمیته امداد برای دسترسی این نهاد به اطلاعات هویتی افراد گفت: پایگاه اطلاعات جمعیت کشور در سازمان ثبت احوال مستقر است و اطلاعات هویتی هموطنان ثبت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اطلاعات هویتی 115 میلیون ایرانی در بیش از یک قرن در سازمان ثبت احوال به ثبت رسیده است گفت: دستگاه‌های اجرایی به پایگاه جمعیتی ثبت احوال متصل هستند و به صورت برخط اطلاعات لازم را در رابطه با فرآیند احراز هویت اخذ می‌کنند و کاری که امروز در کمیته امداد به انجام رسید از جنس این کار است.

رئیس سازمان ثبت احوال  ادامه داد: با اتصال کمیته امداد به پایگاه اطلاعات جمعیت کشور از این پس اطلاعات هویتی به صورت برخط در حوزه ‌های مختلف ولادت، فوت، ازدواج به صورت آنلاین در اختیار کمیته امداد قرار خواهد گرفت و این می‌تواند در فرایند شناسایی نیازمندان موثر باشد.

درخشان‌نیا در رابطه با اهداف این تفاهمنامه و همچنین اتصال کمیته امداد به پایگاه اطلاعات کشور خاطرنشان کرد: با این اقدام کمیته امداد دسترسی راحتی به اطلاعات در فرآیند شناسایی نیازمندان خواهد داشت و می‌تواند کسانی را که به صورت موازی از سایر نهادها خدمات حمایتی دریافت می‌کنند شناسایی کند.

 سید مرتضی بختیاری نیز در مراسم امضای تفاهمنامه کمیته امداد و سازمان ثبت احوال کشور که با حضور حمید درخشان‌نیا رئیس سازمان ثبت احوال برگزار شد اظهار کرد: این تفاهمنامه در راستای استفاده از ظرفیت ثبت احوال برای ارائه خدمات به جامعه هدف کمیته امداد انجام می‌پذیرد. این تفاهمنامه با رعایت ضوابط صورت خواهد گرفت.

وی با اشاره به سامانه استعلامات الکترونیک ثبت احوال خاطرنشان کرد: قدم مؤثری برداشته خواهد شد که طی نشست‌هایی که در هفته‌های گذشته با حضور رئیس سازمان ثبت احوال رگزار شد متن این تفاهمنامه نوشته و تهیه شد.

رئیس کمیته امداد با اشاره به اطلاعاتی که کمیته امداد از فرآیند شناسایی نیازمندان تهیه کرده و گفت: این اطلاعات به صورت یک شبکه و با سابقه 40 ساله در اختیار کمیته امداد است و اگر از ظرفیت موحود استفاده نکنیم این شبکه به روزرسانی نخواهد شد.

وی ادامه داد: ورود به سامانه استعلامات الکترونیکی به کمیته امداد کمک می‌کند به اندازه چندین هزار مددکار این نهاد از ظرفیت خود برای گره‌گشایی نیازمندان بهره ببرد که خوشبختانه این موارد در تفاهمنامه اشاره شده پیش بینی شده است و ما می‌توانیم از این طریق به نیازمندان دسترسی پیدا کنیم.

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۹۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی

مطابق اظهارات وزیرکار سامانه جامع بازار کار به زودی راه اندازی می شود تا بیکاران سراسر کشور با مشخصات فردی، تحصیلات و محل زندگی شناسایی شوند؛ در آینده نزدیک از این سامانه رونمایی می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ایجاد نظام جامع اطلاعات بازار کار یکی از بندهای سیاست‌های کلی اشتغال از سوی مقام معظم رهبری بود که در سال 90 ابلاغ شد. می‌توان گفت طی مدت 12 سالی که از ابلاغ این سیاست‌ها می‌گذرد هنوز هم نظام جامع اطلاعاتی دقیق از بازار کار وجود ندارد و پیشتر معاون اشتغال وزارت کار خبر از رونمایی سامانه نظام جامع اطلاع‌رسانی بازار کار  تا پایان سال 1402 داده بود. کارشناسان اقتصادی اعتقاد دارند این‌که تمام مشاغل دارای شناسنامه شغلی و اطلاعات جمع‌آوری‌شده باشند می‌تواند برای سیاست‌گذاری بهتر و دقیق‌تر در مسیر اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری مؤثر باشد.

آبان ماه 1402 کریمی بیرانوند هدف از راه‌اندازی سامانه جامع بازار کار را ثبت‌مبنا کردن تمام بازار کار دانست و گفت: پس از راه‌اندازی سامانه جامع بازار تمام مردم با داشتن کد ملی دارای پروفایل شغلی مهارتی خواهند بود، این فقط در کشورهای پیشرفته هست. شناسایی بیکاران با الگوریتم‌های دقیق قابل انجام است.

 وی گفت: کمیته محتوایی برای نظام بازار کار ایران را با بیش از 8 هزار نفرساعت کاری که روی این موضوع شده است، تشکیل داده‌ایم, تشکیل کمیته اخذ دیتای نظام اطلاعات بازار کار را با کارکرد حدود 3هزار نفرساعت داشته‌ایم, پایش اطلاعات اخذشده از دستگاه‌های مختلف کشور را داشته‌ایم, ایجاد چارت تشکیلاتی از طریق سازمان امور استخدامی داشته‌ایم, پیشرفت 80درصدی در بخش نرم‌افزار سامانه داشته‌ایم, تلاش بر این است که تا پایان سال این اطلاعات را اخذ کنیم و تا پایان سال سامانه را راه‌اندازی کنیم.

طی روزهای اخیر نیز کریمی بیرانوند, معاون اشتغال وزارت کار گفت: برنامه ویژه امسال این است که بتوانیم کد ملی بیکاران را شناسایی کنیم و سپس آنها را طبقه بندی و به دستگاهی که متولی به کارگماری آنهاست معرفی کنیم.

وی گفت: یکی از اقداماتی که امسال به صورت ویژه از همین الان شروع کرده‌ایم و داریم روی آن کار می‌کنیم، این است که ما بیکاران را با کد ملی شناسایی می کنیم، یعنی قبل از اینکه اصلاً بیکار خودش اعلام بکند یا مراجعه به زیرساخت‌های مختلف به سامانه‌ها و یا ادارات و مراجعه حضوری بکند شناسایی می کنیم.

 بیرانوند افزود: ویژه امسال داریم این است که  که بتوانیم کد ملی بیکاران را شناسایی کنیم بعد اینها را طبقه بندی کنیم؛ مثلاً بیکارانی که فارغ التحصیل رشته‌های الف هستند یا بیکارانی که فارغ التحصیل رشته‌های ب هستند. بعد اینها را در یک فرایندی و در یک تعاملی با دستگاه‌هایی که باید متولی به کارگماری اینها باشند انجام بدهیم. این اتفاق هیچ وقت در کشور نیفتاده که ما برویم سراغ بیکار بعد دستگاه متولی را پیدا کنیم و بگوییم که وظیفه شما است که ایشان بالاخره مشغول به کار شود، چون رشته‌اش به شما می‌خورد، چون مجوزش از شما است، چون تسهیلات را شما باید بهش بدهید.

 بیرانوند گفت: خوب این خیلی اقدام پیچیده‌ای است به لحاظ محتوایی یعنی اقدام سختی است ولی من خوشحال هستم که بگویم که تقریباً 80 درصد کار را ما انجام داده‌ایم و برای امسال برنامه ویژه داریم که این را انجام بدهیم.

 به گزارش تسنیم؛‌از سوی دیگر سید صولت مرتضوی, وزیرکار نیز روز گذشته درباره لایحه جامع اشتغال بیان کرد: سامانه‌ای در حوزه اشتغال در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی راه‌اندازی شده تا بیکاران سراسر کشور با مشخصات فردی، تحصیلات و محل زندگی شناسایی شوند؛ در آینده نزدیک از این سامانه رونمایی می‌شود.

وی اضافه کرد: امیدواریم با مدیریت مهار تورم و کمک‌های معیشتی دولت به همه آحاد جامعه به‌ویژه جامعه کارگری، قدری از مشکلات کارگران رفع شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع+ جزئیات
  • اردوی جهادی دندان پزشکان کشور در شیراز
  • برای رفع اشکال کارت منزلت شهروندی چه کار کنیم؟+ نشانی مراکز
  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی
  • ارائه خدمات پزشکی گروه جهادی الکفیل در زنجان
  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می شود
  • حضور ۸۰ دندان پزشک از سراسر کشور در اردوی جهادی شیراز
  • ارائه خدمات درمانی و دارویی رایگان در زنجان